Bengalspecial

VKs utställning hålls den 15-16 september 2018

GOTHIA ARENA, Ängåsvallen, Västra Frölunda

Bengalspecial 2018

På grund av interna stridigheter inom Föreningen Bengalkatten har VK valt att avbryta samarbetet och istället arrangera en Bengalspecial under lördagens utställning i egen regi.


 

Information om Bengalspecialen

En bengalspecial hos VK innebär att alla bengaler som deltar i specialen, utöver att tävla i den ordinarie utställningen, även tävlar i en separat utställning med ett antal sidoklasser bara för bengaler.

 

Vi hoppas att detta skall bli en extra rolig utställning med många fina priser.


Vi vill också med specialen passa på att ge rasen bengal extra uppmärksamhet och skapa ett tillfälle för alla härliga bengalmänniskor att knyta kontakter, umgås, ha trevligt och prata bengal ihop.


Alla bengaler som deltar vid VKs utställning lördagen den 15/9 är välkomna att delta i bengalspecialen utan extra kostnad.


Anmälan görs till info@vastsvenskakattklubben.se efter att katten anmälts till den ordinarie utställningen.


Notera att bengaler i för bengal ej godkända varianter för utställning i FIFe, såsom exempelvis silver, blått och charcoal tävlar som ben x i den ordinarie utställningen och är lika välkomna att delta i specialen som godkända varianter.


Du som deltar i Bengalspecialen har också möjlighet att ge din bengal eller bengaluppfödning lite extra uppmärksamhet genom att vara del av ett bildspel som kommer att visas under lördagen. Maila ditt bidrag till info@vastsvenskakattklubben.se.

VKs utställning på


Incheckning & Veterinär-besiktning båda dagarna 07:30-08:30.


JUNIOR HANDLING – Lördagen den 17 september - Tävling för våra unga kattentusiaster i hantering av katt på utställning. Anmälan sker på utställningen.


Övernattning:

Bokningscentralen

031-29 58 40

Göteborgs Turistbyrå

031-61 25 00 www.goteborg.com