SVERAK-nytt

Viktig information från Kattförbundet SVERAK

I perioder kommer mycket och viktigt information från SVERAK. Det är svårt att få plats med allt i "Nyheter från förbundet" - därför gör vi axplock till denna sida.

2019-08-17 - GDPR


Sveraks behandling av personuppgifter är reviderad. Information hittas här:

https://www.sverak.se/sekretessinformation/


Sveraks blanketter kommer uppdateras med en text om GDPR.2019-01-01 - Blanketter


Från 1 januari 2019 är det obligatoriskt för SVERAK-uppfödare att använda sig av SVERAKs blanketter för överlåtelse av SVERAK-registrerad katt samt fodervärdsavtal.


Blanketterna hittar du genom att logga in på minakatter.sverak.se.

I korthet...


Vill du hänga med

i vad som händer?


Protokoll från SVERAKs styrelse- och årsmöte finns publicerade på SVERAKs hemsida


Beslut från FIFes Generalförsamling finns i dokuemntet ”decision minutes - proposals carried” som finns på FIFes hesida.


Regler inom

FIFe och SVERAK finns på SVERAKs hemsida.


UTSTÄLLARE!


Den enda reklam som får finnas på SVERAKs burar är: Royal Canin, reklam för den egna katten/uppfödningen och FIFe-utställningar. Det enda undantaget är reklam för egen uppfödning och utställningsinbjudningar från SVERAK-klubbar/FIFe-förbund.


Underreden till SVERAK-burar får ej användas till annat än SVERAK-burar! Man får ej ställa "egen" bur i underredet avsett för en SVERAK-bur!


Inget tältläger framför burarna!! Tänk på att det ska vara minst 2 meter helt fria gångar i "korridorerna" mellan burraderna.


Karensperioden för utställning när katt fått hormonspruta eller insatt hormonchip (exempelvis suprelorin) är femton dagar.